Otaku Unite!





Mai sunt 2 zile pana la startul conventiei NijiKon 2007, prima editie. Conventia va avea loc pe 27 si 28 Octombrie, in cadrul MNAC, Palatul Parlamentului, Calea 13 Septembrie.


Pentru aceasta prima editie organizatorii va propun o serie intreaga de activitati diverse, printre care se numara: screening-uri anime, AMV-uri, prezentari documentare, discutii cu invitati speciali, concursuri, ateliere de desen, origami si shodo, si multe alte surprize.


Pentru mai multe informatii si programul conventiei va rugam sa intrati pe http://www.nijikon.ro/ sau dand un click pe bannerul de mai jos.



Stress relief

Mai nou vietile noastre au inceput sa devina din ce in ce mai monotone, o piesa pe repete, una de care nu ne putem scapa. Sau totusi poate exista ceva ce sa rupa ritmul, sa impiedice monotonia, dar ce? Ce poate exista care sa iti distraga atentia de la activitatile zilnice, care sa poti face la tine in casa, sa nu trebuiasca bani si efort mare. Raspunsul desi pare comlicat este defapt foarte simplu avem nevoie doar de noi insine. Cine altcineva pote rupe ritmul mai bine decat noi prin propria vointa. Numai noi putem hotara sa nu mai stam cu nasul in carte si sa ne plangem de viata. Asa ca data viitoare cand sunteti frustrati faceti un pic de miscare.

The rules

Oki bun pentru cei care nu stiu inca vreau sa fac clare regulile internetului si de postare pe un forum oarecare, daca o sa aveti curiozitatea sa va uitati pe poza urmatoare sunt sigur ca veti intelege cu totii.



Acum sunt sigur ca ati invatat ceva.

Naruto Shippuuden Season 2






Head's up people! Azi, 18 octombrie 2007, se va lasa sezonul 2 din Naruto Shippuuden, cu episodul The Next Generation. Acesta va fi difuzat la 7.30 PM, deci ne asteptam ca o traducere sa apara undeva mai tarziu, poate chiar dupa miezul noptii.

School is on

Bun dupa cum stiti am zis ca nu am sa postez doar temele pe blog pana cand se termina anul scolar, dar nu pot lasa o frumusete de blog in asteptare. Asa ca am sa postez si eu un pic, rog profesorii sa nu se supere.
Oameni buni a inceput scoala de-a binelea, nu avem ce-i face asta este, primim teme ne stresam, innebunim si in cele din urma murim(probabil). Dar nu va faceti griji este o scapare! Batrana raceala, este pe aici de cand ne stim si este scuza ideala pentru elevul care nu are chef de scoala. Asa ca copii nu uitati sa beti multe lichide sa va imbracati bine si sa faceti o vizita medicului cat mai curand.

Forum CyberCrime

Acum toti cei de la CyberCrime se pot lauda cu un forum special facut pentru ei. Un loc unde se vor purta majoritatea discutiilor despre teme si cursuri, asa ca nu ezitati sa intrati.

Click aici pentu forum