Comeback versiunea 1.2


După cum am zis, în articolul acesta am să vorbesc despre cei care nu au curajul să vorbească sau mai degrabă să îi ajut să scape de „limba înnodată”, în limita în care pot desigur. Aceste iubiri neîmpartășite sunt în general trăite de persoane care nu au curajul să se exprime sau care din cauza inexperienței nu știu cum să se exprime. Dar nu vreau să exclud persoanele care, dintrun motiv anume, au unele probleme care probabil îi împiedică și nu își pot trăi iubirea. Dar „limba înnodată” nu se aplică doar în cazul celor care vor să zică da ci și în cazul celor care nu știu să formuleze un refuz. Acum că am detaliat situațiile care cred eu că sunt cele mai frecvente să trec la treabă.
Tot ceea ce ne oprește pe noi suntem noi înșine, nu știu exact de unde vin inhibițiile, dar cel mai probabil sunt doar niște piedici mintale ridicate din conceputul nostru de fința socială. Să explica un pic ce vreau să zic, noi ca oameni punem preț pe cum suntem văzuți de societate, pornim cu ideea că în cazul unui refuz societatea ne va privi cu alți ochi. Desigur ca ființă socială ne gândim la cum ne va privi și cel/ceea iubită după refuz. Problemă care reflectă prostia omenească, ca ființă socială interacționăm zilnic cu zeci de persoane noi, presoane care ar putea sau nu fi cel ales. Un posibil refuz nu va putea avea un impact major pe viitor dar nici pe modul în care ești perceput de societate și chiar dacă relațiia cu persoana respectivă va avea un pic de suferit nu va fi nici prima nici ultima persoană specială din viața noastră, așa că renunțați la inhibiții și spuneți cu adevărat ce doriți.

Comeback şi cu mult love la bord, chiar



Gomenasai pentru cei care aţi aşteptat de mult un articol nou, timpul pe care îl am la dispoziţie e puţin şi nu am prea mult timp de activităţi extraşcolare, aşa ca a trebuit să renunţ un pic la blog.
Despre ce vreau să vorbesc azi, sigur e un lucru de care ne-am bătut toţi la un moment dat şi care ne-a dat multe bătăi de cap, da... e iubirea. Probabil nu sunt cea mai indicată pesoana care să vorbească despe aşa ceva dar am simţit nevoia sa îmi exprim opinia, cum e iubirea vazută din perspectiva unui copil, pot zice.
Iubirea un sentiment mareţ, ce poate aduce multă fericire şi chiar tristeţe, unul înalţator ce poate împinge omul să facă lucruri extreme. Ce are apariţie spontană, din cele mai nebănuite situaţii şi este intens trăită. Unul ce poate fi trăit de o persoana sau de două...
Am să vă las în aer până la postul următor când am să vorbesc despre cei care nu au curajul să vorbească.